Homefarm

OM OS

Vi er dedikerede til at levere de bedste plantekasser til din hjemmedyrkning.

Vores selvvandingskasser gør det nemt at dyrke grøntsager hjemme, selv for begyndere. Vi tilbyder høj kvalitet og bæredygtige produkter, der er skræddersyet til personer, der interesserer sig for havearbejde og hjemmedyrkning.

Med Homefarm kan du nyde friske grøntsager året rundt.

MERE OM HOMEFARM

Homefarm-produkterne er designede til at inspirere dig, der interesserer sig for havearbejde og dyrkning derhjemme. Vores fokus er at tilbyde plantekrukker og selvvandingskasser, der gør det nemt at dyrke grøntsager og holde friske planter i ethvert hjemmemiljø. Vi tror på glæden ved at se planterne trives og nydelsen ved at høste friske grøntsager direkte fra ens egen have.


Virksomhedsprofil

Virksomheden Agro Block Handel & Service ApS står for markedsføring og distribution af Homefarm-produkterne. Homefarm sælges kun gennem forhandlere. Du kan derfor ikke som forbruger købe Homefarm hos os, men hos en af vores kyndige forhandlere. 


Vores mission er at skabe en mere bæredygtig tilgang til madproduktion ved at tilskynde folk til at dyrke deres egne grøntsager i smukt designede Homefarm plantekasser. Med Homefarm ønsker vi at gøre havearbejde og grøntsagsdyrkning til en positiv oplevelse for alle, uanset tidligere erfaring.


Miljøprofil

Homefarm er produceret i 100% genbrugsplast af hårde og holdbare plasttyper fra Danmark.

Homefarm produceres i Danmark. Producenten anvender vedvarende energi fra vindmøller i produktionen.